Demo
 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE

 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE


 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWEgbtrip-logo 44e TRCH Engeland TRip

Wie heeft er belangstelling om mee naar het TR Weekend in Engeland te gaan?

Om goede afspraken voor de groepsovertocht te maken is het van belang dat we het aantal deelnemers vooraf zo goed mogelijk kunnen inschatten.

Omdat we constateren dat de prijzen bij de Ferry maatschappijen momenteel hoger liggen in vergelijk met 2018, zijn we verschillende overtocht mogelijkheden aan het bekijken.

Daarom willen we graag weten wie mee zou willen naar het International TR Weekend (IWE) van het Engelse TR Register. Het weekend is op vr-za-zo 16-17-18 augustus op een nieuwe locatie, de Racecourse in Stratford-On-Avon. Meer info: https://www.tr-register.co.uk/event/2019/08/1391/TR-International-Weekend-2019

De heenreis is gepland op donderdag 15 augustus. Wil je alleen het weekend dan kan je kiezen voor de terugreis op maandag 19e , of anders voor de terugreis op zaterdag 24e als je met de groep nog mee wilt de week erna (gebied waar we heen gaan is afhankelijk van de overtocht).

Het IWE weekend zal in het teken staan van 50 jaar TR6 en op het terrein van de show is er de mogelijkheid om te kamperen, ook is er in de omgeving van Stratford (geboorteplaats van William Shakespeare) genoeg keuze voor hotels of B&B.

Denk je er aan om misschien mee te gaan dan graag je reactie per mail naar engeland-trip@trclub.nl

Zodra er meer info is wordt dat bekend gemaakt.
Een aanmelding is niet bindend maar wel graag serieus a.u.b.
Definitief aanmelden kan straks via de website tot eind juni.

Met vriendelijke groeten,
Team GB TRip