Demo
 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE

 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE


 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWEgbtrip-logo 43e TRCH Engeland TRip

TR International Weekend 2018 te Lincoln, Engeland.

Eén van de jaarlijks terugkerende evenementen is het door het Engelse TR Register georganiseerde International Weekend (IWE). Het evenement wordt dit jaar gehouden in het weekend van 29 juni - 1 juli en net als in 2016 op de Showground van Lincoln. Afgelopen IWE in Malvern gingen er geruchten dat Lincoln wel eens het laatste IWE zou kunnen zijn. De reden: het boeken van een Showground kost ontzettend veel geld en de bezoekersaantallen lopen terug. Men denkt er aan om te stoppen. Wil je dus nog een IWE meemaken dan is 2018 misschien wel je laatste kans. Brexit is nog lang geen feit en de Engelse Pond is laag, wat let je? 

Zoals altijd zijn alle overtochten weer goed afgewogen t.a.v. de ligging van het IWE met als resultaat dat we de overtocht gaan maken met P&O Ferries vanuit Rotterdam naar Hull v.v.

De heenreis is op donderdagavond 28 juni vanuit Rotterdam om 21.00 uur.
De terugreis is op maandagavond 2 juli of op zaterdagavond 7 juli vanuit Hull om 20.30 uur.

Overtocht kosten (retour):

 • Eén equipe           (1x TR en 1 persoon)          in een 2 persoons binnenhut:  € 364,00
 • Eén equipe           (1x TR en 2 personen)        in een 2 persoons binnenhut:  € 390,00
 • Twee equipes      (2x TR en 2 personen)        in een 2 persoons binnenhut:  € 246,00 per TR/equipe
De laatste optie is een hut delen. Rijdt je alleen in je TR dan is het aanzienlijk goedkoper om een hut te delen met een andere deelnemer die ook alleen rijdt. Alle hutten zijn voorzien van stapelbedden,  douche, toilet, bedlinnen en handdoeken.

Indien gewenst kan je kiezen voor het maaltijd pakket (diner en ontbijt) voor € 68,00 p.p. retour. Natuurlijk kan je dit ook nog aan boord beslissen maar zonder onze korting zal het dan iets duurder uitvallen.

Aanleggen in Hull doet de Ferry op vrijdagochtend om 8.00 uur. Als alles mee zit ben je rond 9 uur van de boot af. Afhankelijk van de gekozen route is de afstand van Hull naar Lincoln zo’n 80km, je hebt dus genoeg tijd om daar te arriveren. De poorten van de Showground zijn pas vanaf 14:00 uur geopend. Wil je meer informatie over het IWE weekend zelf, kijk dan op de TR Register website: www.tr-register.co.uk

Wil je op maandag na het weekend terug dan moet je zorgen dat je ’s-avonds op tijd bij de ferry in Hull bent. Je hebt de hele dag om b.v. de stad York en het National Railway Museum te bezoeken.

Ja en als je dan toch redelijk in de buurt bent van het Lake District en de Yorkshire Dales dan is een paar dagen langer blijven een gemakkelijke keuze. Je bent natuurlijk vrij om te gaan of staan, maar voor de groep hebben we een mooi gelegen camping in het Lake District gereserveerd, waar ook de mogelijkheid aanwezig is voor een B&B overnachting. Alle deelnemers ontvangen circa twee weken voor vertrek een mail met het boekingsnummer, overzicht van de deelnemers en aanvullende informatie.
Op de site wordt bijgehouden wie er allemaal ingeschreven hebben.Indien er vragen zijn of als je meer informatie wilt hebben, mail die dan aan
engeland-trip@trclub.nl

De inschrijving inclusief betaling moet voor 13 mei as. ontvangen zijn i.v.m. de prijsafspraken met P&O Ferries. 
Het totaal bedrag graag z.s.m. overmaken op de rekening van de TR Club Holland: NL17 INGB 0004090010 onder vermelding van GB TRIP 2018, je lidnummer en naam.

Let op je inschrijving is pas definitief als er voor ieder persoon in de hut een betaling ontvangen is!