Demo
 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE

 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE


 • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE • TRCH Engeland TRip  Onze jaarlijkse overtocht naar het IWE44e TRCH Engeland TRip

Teaser GB TRip Informatie
Eén van de jaarlijks terugkerende evenementen is het door het Engelse TR Register georganiseerde
TR Weekend, dit jaar gehouden op de Stratford-on-Avon Racecourse in het weekend van 16-18 augustus. Je ziet, dit jaar gooit men het over een ander boeg, geen Showground meer, maar een ander soort locatie: de Stratford-on-Avon Racecourse. Het terrein wordt vaker gebruikt voor Classic Cars evenementen en ligt op loop afstand van historische centrum van Stratford, wereldwijd bekend van William Shakespeare. Het Inter-Club Triumph Weekend zal samen met de TSSC (Triumph Sports Six Club) georganiseerd worden en dit jaar speciaal in het teken van 50 jaar TR6.

Harde of zachte Brexit, ook dit jaar hebben we weer een gezamenlijke overtocht georganiseerd naar het IWE omdat een groepsboeking nu eenmaal voordeel geeft. Waarschijnlijk door de Brexit onzekerheden liggen de prijzen bij alle Ferry Maatschappijen een stuk hoger ten opzichte van 2018. Voordeel is de bijzonder lage Engelse Pond als je eenmaal in Engeland bent. 

Zoals altijd zijn alle overtochten weer goed afgewogen met als resultaat dat we de overtocht gaan maken met Stena Line van Hoek van Holland naar Harwich v.v.

De heenreis is op donderdagavond 15 augustus vanuit Hoek van Holland om 22.00 uur.
Voor de terugreis moet je een keuze maken voor de maandagavond 19 augustus of de zaterdagavond 24 augustus vanuit Harwich om 23.00 uur.

Overtocht kosten (retour):

Eén equipe           (1x TR en 1 persoon)          in een 1 persoons binnen hut:  € 360,00

Eén equipe           (1x TR en 2 personen)        in een 2 persoons binnen hut:  € 470,00

Twee equipes      (2x TR en 2 personen)        in een 2 persoons binnen hut:  € 322,00 per TR/equipe

De laatste optie is een hut delen. Rijdt je alleen in je TR dan is het aanzienlijk goedkoper om een hut te delen met een andere deelnemer die ook alleen rijdt. Alle hutten zijn voorzien van stapelbedden,  douche, toilet, bedlinnen en handdoeken. Indien gewenst kan je kiezen voor het maaltijd pakket (diner en ontbijt) voor € 70,00 p.p. retour. Natuurlijk kan je dit ook nog aan boord beslissen.

Aanleggen in Harwich doet de Ferry op vrijdagochtend om 8.00 uur. Als alles mee zit ben je rond 9 uur van de boot af. Afhankelijk van de gekozen route is de afstand van Harwich naar Stratford zo’n 280km (4 uur rijden binnendoor), je hebt dus genoeg tijd om daar te arriveren. Meer informatie over het weekend zelf te lezen op de TR Register website.

Wil je op maandag na het weekend terug dan moet je zorgen dat je ’s-avonds op tijd (rond 21.00 uur) bij de ferry in Harwich bent. Breng onderweg een bezoek aan het Cotswold Motering Museum in Bourton-on-the-Water, of aan de Shuttleworth Collection in Biggleswade als je gek bent op oude vliegtuigen. Een andere aanrader is het Duxford Imperial War Museum, Europa’s grootste luchtvaartmuseum, gelegen vlak onder Cambridge. Maar misschien wil je gewoon de historische stad Cambridge bezoeken. It’s up to you!

Ja en als je dan toch in Engeland bent dan is een paar dagen langer blijven een gemakkelijke keuze. Je bent vrij om te gaan of staan waar je wilt, maar voor de groep gaan we dit jaar naar Noord Wales. In de Barcdy Caravan Park & Campsite, vlak bij Harlech in het Snowdonia National Park, hebben we een mooi gelegen camping gevonden, waar ook de mogelijkheid aanwezig is voor overnachten in een B&B.

Alle deelnemers ontvangen circa twee weken voor vertrek een mail met boekingsnummer, overzicht van de deelnemers en aanvullende informatie. Op de site wordt bijgehouden wie er allemaal ingeschreven hebben.

Indien er vragen zijn of als je meer informatie wilt hebben, mail die dan aan

De inschrijving inclusief betaling moet voor 25 juni as. ontvangen zijn i.v.m. de prijsafspraken met Stena Line. Het totaal bedrag graag z.s.m. overmaken op de rekening van de TR Club Holland:
NL17 INGB 0004090010 onder vermelding van GB TRIP 2019, je lidnummer en naam.

Let op je inschrijving is pas definitief als er voor ieder persoon in de hut een betaling ontvangen is!