Demo
  • Memorial Maus Gatsonides    De rally van de TR Club Holland    Zaterdag 29 september 2018

  • Memorial Maus Gatsonides    De rally van de TR Club Holland    Zaterdag 29 september 2018

Organisatie

De MMG heeft voor 2017 de volgende organisatie Lees verder...

20e Memorial Maus Gatsonides

Op 29 september van dit jaar wordt de 20e ‘Memorial Maus Gatsonides’ verreden.
Een klassieke rit, een jubileum editie!

Op dit moment zijn wij als organisatieteam al druk doende om voor jullie weer een uitdagend, spannend maar ook gezellig evenement te organiseren.

We starten en finishen dit jaar in en rond de stad waar Maus Gatsonides lang gewerkt en gewoond heeft, dat is Haarlem. We gaan naar Heemstede, Bentveld, Zandvoort, naar de Waarderpolder en nog veel meer. Onze start- en finishlocatie is dit jaar ‘de Zoete Inval’ in Haarlemmerliede. Een goed bereikbare locatie met een hotel erbij, voor deelnemers die willen blijven overnachten.

We zijn nog bezig om voor jullie een speciaal hotelarrangement af te spreken, daarover later meer.

We zijn heel blij dat ook dit jaar de zeer ervaren rally- en rittenspecialisten Kees van Hattum en Ton den Uyl de diverse trajecten gaan uitzetten. Een Sportklasse, een Toerklasse en zeker ook weer de vorig jaar ingezette Instapklasse voor de beginnende ‘rallyrijders’.

Bij voldoende animo organiseren wij ook weer een ‘kaartlees cursus voor beginners’ in september.

Maus Gatsonides was zeker niet eenkennig wat auto’s betreft en dat moeten wij ook niet zijn. De ‘Maus’ staat open voor alle typen Triumph en wil je met een ‘andere’ leuke Engelse klassieker meedoen dan zeggen wij natuurlijk geen nee.

Wij vinden het belangrijk dat er ook weer ‘nieuwe’ deelnemers zich aanmelden, net zoals vorig jaar. Je zoon, je dochter, neem ze mee. Ken je mensen met een Engelse klassieker, vertel hen over die gezellige en uitdagende ‘Maus’. Breng je nieuwe deelnemers aan, dan verdien je daarmee ook nog wat. ‘Wat’ is nu nog even een verrassing…..

Inschrijven kan straks vanaf 1 juni via deze website. Voor die tijd informeren we jullie nog meer over de komende ‘Memorial Maus Gatsonides 2018’, dé clubrally van de TR Club Holland.

Zet maar alvast dik in je agenda 29 september de MMG 2018, je bent er dan bij!

Team MMG 2018