Demo
  • Memorial Maus Gatsonides    De rally van de TR Club Holland    Zaterdag 29 september 2018

  • Memorial Maus Gatsonides    De rally van de TR Club Holland    Zaterdag 29 september 2018

Organisatie

De MMG heeft voor 2017 de volgende organisatie Lees verder...

Enkele reacties van deelnemers aan de Memorial Maus Gatsonides 2017

“Het probleem begon al direct toen onze gratis app „Tripmaster” in de war raakte. Maar onervarenheid heeft uiteraard ook haar tol geëist….. Volgende keer beter maar niet eigenwijs en toch naar de „voorlichtingsavond” zoals die bij Imparts gehouden werd! Al met al hebben wij toch erg genoten van dit erg goed georganiseerde evenement, met de zeer vriendelijke wedstrijdleiding en ook van de schitterende landschappen die zich aan ons oog ontvouwden. Wij blijven vol goede moed en denken toch wel om ons bij de volgende „Maus” te kunnen revancheren”.
Frank Schmits & Joop Rakhorst, equipe 97 Instap.
“Ondanks het uitvallen a.g.v. een lekkende waterpomp hebben wij erg genoten. Gelukkig was dit rond 15:00 uur, zodat wij een groot deel van de route hebben kunnen rijden. Het wedstrijd element  en het puzzelen om de juiste route te bepalen smaakt naar meer”.
Jan Hartog & Noa Hartog, equipe 94 Instap
“Graag wil ik jullie allen nog even complimenteren en vooral bedanken voor de zeer geslaagde 19e MMG ! Door omstandigheden heb ik enkele jaren moeten overslaan maar met Peter Staal aan mijn zijde en het prachtige herfstweer hebben wij weer volop genoten van een echte “Maus.” Ik denk dat er weinig “merken-clubs” zijn welke elk jaar een evenement organiseert van dit kaliber! Het moet wel zijn dat Maus, vanuit de rally hemel,  ons met veel  welgevallen heeft gade geslagen…”
Dries Jetten, (81 jaar), equipe 16 in de Sportklasse
“Allereerst moet ik zeggen dat zaterdag een prachtige dag is geweest waarin we in een goede sfeer met prachtige weer hebben genoten. Zelf heb ik het meest genoten van de sfeer ook tijdens het diner. Kees zij het al dat ook het commentaar op de rit prettig verliep. Dat was te merken. Dit voelt goed zo. Bedankt voor je inzet”.
Mirjam Veltman & Chris Veltman, equipe 55 Toerklasse
“Dank voor de perfect georganiseerde MMG 2017, het was een mooie rally met ook nog eens fantastisch weer. Volgend jaar zeker weer van de partij”.
Robbert Zonneveld, equipe 69 Toerklasse
“Ik stond op de bovenverdieping van mijn dijkhuisje aan de Linge naar jullie te kijken, want ik wist natuurlijk dat jullie er weer aankwamen. Olivier was beneden, had ik dus geen last van. Wat heerlijk weer opwindend om al die mannen in hun strakke TR te zien. Alleen mis ik de heerlijke haardossen van weleer, die schijnen met het verloop der jaren wel af te nemen….”.
Dikke kus, Tante Babs, omwonende aan de Linge
“Ik heb een prima Maus gereden, door een mooi gebied. Bedankt voor de perfecte organisatie! Ik heb meerdere jaren in de organisatie gezeten samen met Jan de Beus en weet hoeveel werk het allemaal is”.
Willem van de Mast & Edwin van der Veen, equipe 76 Toerklasse
“Dank voor het strak en goed organiseren van de Maus 2017. Jasper en ik hebben een leuke dag gehad. Jasper heeft zich een paar keer verslikt met navigeren maar de mooie route maakte dat weer goed. Ik heb heerlijk kunnen sturen met de TR6”.
Ben de Groot, equipe 70 Toerklasse
“Jack en ik hebben heerlijk gereden. Het niveau in de sportklasse was precies goed. Niet al te moeilijk, met toch een paar 'gemene valkuilen en instinkers'. Een vierde plaats hadden we zeker niet verwacht, maar we zijn er wel trots op”.
Brigitte Hacket & Jack Emmelot, equipe 2 Sportklasse
“Deze MMG was helemaal top. zou voor volgende (20 ste) MMG overwegen polo's in de voorverkoop aan te bieden. zou 1 mooi souvenir zijn”.  Met harTRelijke groet,
Han Hendrickx, equipe 54 Toerklasse
“Frank en ik vonden het wederom een hele geslaagde Maus, helemaal nu we tweede zijn geworden in de Tour klasse. Volgend jaar op naar de sportklasse dus. We vonden de routeopdrachten deze keer leuker, afwisselender en eenduidiger dan vorig jaar. Wat we vorig jaar wel leuk vonden, is het nog doornemen van de route. De tijden tussen de ochtendetappe en de middag en het eten en de prijsuitreiking waren ook prima, de vaart zat er lekker in maar niet te gehaast. Al met al een topdag!”
Nienke de Wilde & Frank Meert, equipe 77 Toerklasse
“Beste Triumph club,
Ik heb de hele dag wakker gelegen van die herrie van jullie auto’s. En sommige stonken ook nog. Waarom reden jullie allemaal langs mijn huis? Ik vint dat jullie dat eerst moeten vragen of je langs mijn huis mag rijden en anders rij je maar ergens anders langs een huis”.
Joop Verwaal, Doodewaard (enthousiast oldtimer liefhebber)
“Eigenlijk alleen maar complimenten voor de organisatie van de afgelopen MMG , Theo Schoonebeek en ikzelf doen alweer een paar jaartjes mee met de MMG en deze keer was het weer goed te doen (in tegenstelling met de vorige rit van 2016, die was onduidelijk) en wat m.i. nog het meeste verbeterd is, is de sfeer, het was namelijk weer ouderwets gezellig en ongedwongen, goed geregeld dus want dat is eigenlijk het belangrijkste. Het was een gezellige dag !!!!!!”
Willem van der Werff & Theo Schoonebeek, equipe 57 Toerklasse
“Ik heb gereden met mijn dochter Sandra Beukenkamp-de Jong. Sandra rijdt en ik navigeer. Dit jaar gewonnen, “jippie”! Prachtig weer mooie route, en dan 1 x per jaar zoiets doen met je dochter, geweldig toch! Bedankt en tot volgend jaar.”
Wil de Jong & Sandra Beukenkamp, equipe 58 Toerklasse
“Ik heb samen met mijn zoon Thomas de toerklasse gereden. We hebben genoten van de prachtige rit en dag. Geweldig gedaan. Wat mij betreft hoeft er geen regelmatigheidsetappe in deze klasse. Tevens vond ik het traject ‘grensbenadering in combinatie met pijlen/punten kortste route’ niet bij de toerklasse passen. We gaan zeker weer mee doen volgend jaar in de Maus”.
Gertjan & Thomas Roos, equipe 65 Toerklasse
“Wij hebben die dag zeer genoten van de verschillende proeven incl. de regularity.  Er was meer dan voldoende tijd om te rijden. Mooi weer en mooie omgeving om te rijden. Helaas konden we niet bij het buffet zijn en hebben derhalve ook de uitleg niet, mede door de te overbruggen wachttijd van 2uur na binnenkomst.  Ben altijd wel benieuwd waar we dan toch nog zijn ingestonken. Het leek toch meer recht toe rechtaan, maar schijn bedriegt weer eens. Wij vonden het top!
Maarten Weijland & Mark de Jongh, equipe 60 Toerklasse
“Wij hebben een hele leuke dag gehad, het smaakte echt naar meer! Onze dank aan de organisatoren.”
Willem & Ans Jacobs, equipe 91 Instapklasse
“Als je eerste wordt in je klasse kan het bijna niet anders dan dat het is meegevallen. Daarbij was het prachtig weer om met de TR open te rijden en te genieten van de zon en wind. Wij ) hebben genoten van de route die voor ons heel goed te doen was. Voor de nieuwelingen is de instapklasse zeker leuk om mee te beginnen. Met trots heb ik de beker en de foto’s op de website aan mijn familie en collega’s laten zien. Volgend jaar ga ik zeker proberen er weer bij te zijn in de tour klasse en dan hopelijk wel met onze dochter Marleen van Herpt. De cursus heeft ons zeker nog wat meer kennis gegeven van het kaartlezen en scherp zijn op de aanwijzingen. Bedankt voor de goede organisatie en tot ziens.
Mari van Herpt & Harrie van Herpt, equipe 92 Instapklasse en 1e Prijs Instapklasse
“Mijn zoon en ik waren enthousiast over deze Maus. Prima weer, mooie omgeving, goed kaartmateriaal en goed uitlegmateriaal, prima locatie, goede organisatie. Wat ons betreft doorgaan met deze uitzetters. Dat onze score niet om over naar huis te schrijven was, staat hierbuiten. Kwestie van te weinig oefening”.
Jan & Erik van den Engel, equipe 59 Toerklasse