Demo

Het laatste nieuws

Actueel TR en Club nieuws

Drive Your Triumph Day en een verrassing

2019 02 04 Drive your Triumph day

Zondag 10 februari - de geboortedag van Sir John Black - is het wereldwijd de Drive Your Triumph Day. Deze dag is een initiatief van de Triumph Travelers Sports Car Club in California, USA en ieder jaar proberen ze meer Triumph clubs en Triumph eigenaren te laten meedoen.
Bovendien hebben ze een leuke verrassing op hun website.

Lees meer

Interclassics Maastricht 2019 (MECC)

2019 01 13 mecc 01

Van 10 tot en met 13 januari vond de Interclassics Maastricht plaats in het MECC . De TR Club Holland was op vrijdag, zaterdag en zondag aanwezig met een mooie clubstand.
Er waren weer veel mooie en exclusieve klassieke auto’s te bezichtigen en de beurs werd dan ook zeer druk bezocht door liefhebbers, niet alleen uit Nederland, maar ook uit de ons omringende landen.

Lees meer

Uitnodiging ALV 2019 op zondag 10 februari

2017 02 12 alv 01

Op zondag 10 februari 2019 wordt de Algemene Leden Vergaderingen van de TR Club Holland gehouden. We nodigen jullie van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De locatie is wederom ’t Wapen van Haarzuylen, Brink 2, 3455 SE Haarzuilens.

De vergadering wordt om 11.00 uur geopend. De afsluiting van de bijeenkomst is gepland om circa 15.00 uur. Tussendoor wordt een eenvoudige lunch geserveerd.

Een uitgebreidere uitnodiging met de agenda is te vinden op de pagina TRCH documenten (alleen zichtbaar voor ingelogde clubleden). Op deze webpagina komen ook de andere relevante documenten voor de ALV te staan. 

TRCH Documenten

Als je bij deze ALV aanwezig wilt zijn ontvangen we graag een aanmelding vóór 3 februari. Mocht je niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, laat je stem dan niet verloren gaan en machtig een ander lid om te stemmen. Zowel aanmeldingen als machtigingen kunnen worden gestuurd naar

Graag tot ziens op 10 februari,
Bestuur TR Club Holland

TR Brabant Rit op zaterdag 4 mei 2019

2018 03 06 brabant rit

Ook in 2019 organiseren wij vanuit de club de ‘TR Brabant Rit’ en wel op zaterdag 4 mei. Een rit voor zowel de ‘beginnende’ als de al wat meer ‘ervaren’ rally / rittenrijders. Een rit op basis van verschillende kaartleessystemen door het mooie Brabantse land met ook weer verrassende elementen.

Dit jaar starten en finishen we in Bavel, een dorp in de gemeente Breda. We rijden een ochtendtraject, dan een goed lunchbuffet en daarna een middagtraject. Veel cultuur, natuur en het nodige avontuur.  De prijs zullen we weer zo laag mogelijk proberen te houden, reken op € 30,00 p.p. all-in.

Lees meer

Kaartleescursus voor beginners, meld je nu aan!

2018 12 18 kaartleescursus

In het voorjaar 2019 zijn wij van plan vanuit de club een kaartleescursus voor beginners aan te bieden.
Voor iedereen die nou wel eens eindelijk met zijn of haar TR met zo'n rit of rally wil gaan meedoen of gewoon om de kennis weer wat bij te spijkeren. Een leuke, leerzame dag waarbij 's ochtends de diverse systemen zoals bol-pijl, ingetekende lijn, grensbenadering, kortste route e.d. worden behandeld. Daarna een leuke oefenrit met aansluitend een gezellige borrel met de uitleg.

We willen graag weten of hier voldoende animo voor is. Zo ja, geef je dan voor 1 februari op via  onder vermelding van 'TRCH kaartleescursus 2019'. Bij voldoende animo, 25 deelnemers en meer, gaan wij het verder organiseren. De locatie zal wat centraal worden gekozen. Het animo staat dus voorop!

  

Eindverslag toekomstbestendigheid TR Club

2018 12 10 toekomst

Naar aanleiding van vragen van leden op de Algemene Ledenvergadering op 12 februari 2017 is een werkgroep opgericht, die zich heeft verdiept over de vraag: ‘Hoe kan de TR Club toekomstbestendig worden gemaakt?’. Er is in de loop van de tijd op losse onderdelen gecommuniceerd over de resultaten van de werkgroep (in TRaffic, op de website en tijdens de ALV), maar een totaaloverzicht richting de leden was nog niet gemaakt.
Op verzoek is nu een eindverslag gemaakt. In dit verslag worden eerst de stappen geschetst, die de werkgroep heeft doorlopen. En vervolgens worden de behaalde resultaten verwoord.
Het verslag is te lezen via de pagina TRCH documenten (alleen zichtbaar voor ingelogde clubleden!)

TRCH Documenten

TR Club in de Autovisie van 22 november

2018 11 14 autovisie artikel

De Autovisie biedt aan autoclubs de mogelijkheid om zichzelf voor te stellen. De TR Club heeft graag van deze gelegenheid gebruik gemaakt.
Ons verhaal staat in editie 24 van de Autovisie, die vanaf 22 november in de winkel ligt. In dit nummer wordt een dubbele pagina besteed aan onze club. Dus hou je brievenbus in de gaten (als je abonnee bent) of koop hem in de winkel.