Demo

Het laatste nieuws

Euromeet 2014 zit er op!

20141006-euromeet

Na tal van voorbereidingen over een periode van bijna 3 jaar zit de Euro Meet er weer op. Een kleurrijk palet van 114 deelnemende TR’s sierde de kade naast het ss Rotterdam. Op vrijdagmiddag werden 220 internationale gasten aan boord van het ss Rotterdam verblijd met een goed gevuld welkomstpakket en aansluitend uitgenodigd voor een borrel in de alles overtreffende Grand Ballroom, de crème de la crème van het schip.

Het begin van een werkelijk fantastische happening! Met hartverwarmende herinneringen aan een geweldig evenement vers in 't geheugen kunnen wij en onze gasten terug kijken op mooie herinneringen aan dit evenement en een minstens zo mooie PR voor onze TRCH.

Bij het afscheid op zondagmiddag in het Haagse, en voor onze gasten in het overweldigende Louwman museum, waren de bedankjes in de trant van: "Beste Euromeet ever", "Great ship on a stunning location", "Molto, molto bene" and "Sehr gut organisiert", niet van de lucht. And last but not least, waren er natuurlijk ook de complimenten voor het "regelen" van het uitstekende en zeer zonnige weer!

Dit is nog niet alles.., aansluitend op het evenement dendert de TR trein voort middels de Euro Tour! Zondagmiddag vertrokken er vanaf het Louwman museum n.l. 35 internationale equipes samen met hun TR’s voor een vijfdaagse rondtoer richting noord oost Nederland.