Demo

Het laatste nieuws

Triumph Parts Day - Houten 13 november 2016

2016 10 02 parts day

Onze club neemt dit jaar niet deel aan de organisatie van de onderdelendag. Wel zijn de leden van de TRCH uitgenodigd om naar de beurs te komen. Ook de korting geldt voor onze leden.

Deze dag wordt georganiseerd door de samenwerkende Triumph-clubs in Nederland: Club Triumph Holland (CTH), Triumph Spitfire Club (TSC) en de Stag Club Nederland (SCN). Voorheen bekend als de Triumph Onderdelen Dag (ODD), geniet de beurs steeds meer bekendheid in het buitenland, zodat de organisatie heeft gekozen voor een meer internationale benaming.

Er zijn veel bekende handelaren uit binnen- en buitenland aanwezig, Ook particulieren huren voor een bescheiden bedrag een eigen stand. Leden van de Triumph Clubs kunnen van de gelegenheid gebruik maken om van hun overbodige spullen af te komen. De drie samenwerkende Triumph-clubs georganiseren een "Bring & Bay" waar je voor een kleine commissie je onderdelen kan laten verkopen.

Verder is er veel gereedschap, new old stock en gebruikte onderdelen Ook zijn er restauratiebedrijven aanwezig die (deel-)restauraties aan je Triumph kunnen uitvoeren of onderhoud kunnen doen. Dit is prettig omdat er bij de huidige garagisten steeds minder kennis is van klassieke Triumph’s. Deze bedrijven zorgen ervoor dat je probleemloos van je Triumph kunt genieten.

De Triumph Parts Day wordt georganiseerd in hal nr 2 van Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE in Houten. Expo Houten is eenvoudig te bereiken via de A27, afslag Houten. Het Expo complex is met borden aangegeven en het parkeren is gratis. De openingstijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

De entreeprijs is voor leden van een der Nederlandse Triumph clubs € 5,00 p.p. en voor niet-leden € 10,00 p.p. Partners van leden betalen natuurlijk ook het lage tarief, kinderen tot 16 jaar mogen gratis binnen. Korting alleen op vertoon van een geldige lidmaatschapspas.