Demo

Het laatste nieuws

5 november: TRCH & AHOCN Onderdelendag

2017 08 01 tr parts

In 2017 organiseren we voor het eerst de Onderdelendag samen met de Austin Healey Owners Club Nederland. De opzet is behoorlijk groot. Hierom is er gezocht naar een grote locatie en die is gevonden: we zijn te gast bij Oldtimer-Wereld in Amersfoort. Het gebouw heeft een fantastische ruime en lichte showroom met daaromheen veel parkeergelegenheid.
We hebben dit jaar commerciële stands met onderdelen en lifestyle producten.

Zoals gewoonlijk bieden we de leden van de beide clubs de gelegenheid om hun overtollige onderdelen te verkopen. De ruimte die daarvoor nodig is, wordt gratis ter beschikking gesteld. Daarnaast stellen we leden van de beide clubs die kunstzinnige talenten hebben in de gelegenheid hun kunst tentoon te stellen en eventueel te verkopen. Degenen die hiervoor belangstelling hebben worden uitgenodigd om zich alvast te melden bij Leo Dorjee:   

Een andere nouveauté is dat we aan onze leden ruimte bieden om hun auto ter plekke te koop aan te bieden. Er is een gezellig terras met een heuse bar. We denken nog na over meer verrassingen en houden je daarvan op de hoogte. Zeker is dat het een fantastisch evenement gaat worden. 

Noteer alvast in je agenda: 5 november 2017: AHOCN & TRCH Onderdelendag in Amersfoort.

Wij heten je van harte welkom!