Demo

Het laatste nieuws

TRCH & AHOCN Onderdelendag groot succes

Onderdelenmeeting 2017 03

De onderdelen-dag die op 5 november is gehouden in de showroom van Oldtimer-Wereld in Amersfoort was een daverend succes. Voor het eerst dit jaar hebben de TR Club Holland en de AHOCN de krachten gebundeld en de onderdelendag samen georganiseerd.

Op onze onderdelendag was het gezellig en druk. De hal was goed gevuld. De helft van de tafels werd bezet door 23 kofferbakverkopers. De andere tafels waren bezet door commerciële verkopers. Naast de tafels in de verkoophal waren er ook andere activiteiten. Er is goed gebruik gemaakt van de Formule 1 simulator. In een Lotus 49 configuratie kon je het circuit van Zandvoort onveilig maken. De winnaar scoorde een snelste tijd van 2min06sec. In een aparte hoek boden een aantal kunstenaars hun kunstwerken aan. Een tweemans jazzbandje vermaakte de bezoekers.

De organisatoren rekende op ongeveer 300 bezoekers en het werden er ruim 550. Gevolg was dat de catering volledig uitverkocht was maar de drukte was gezellig.

Door de vrijwilligers van de beide verenigingen en de gastvrijheid van Oldtimer Wereld is het een groot succes geworden.

Kijk voor een impressie ook op de Facebook-pagina van de club of op de website van de AHOCN.

Onderdelenmeeting 2017 02

Onderdelenmeeting 2017 01

Onderdelenmeeting 2017 04