Demo

Het laatste nieuws

TR Brabant Rit 2018 inschrijving is open!

2018 03 06 brabant rit

Op zaterdag 12 mei wordt de ‘TR Brabant Rit’ verreden.

Een rit op ‘beginnend’ toerklasse niveau door de Brabantse Kempen gericht op het oefenen in het rijden van een ‘klassieke rally’.

Start en finish zijn in Esbeek, net onder Hilvarenbeek. De totale route bedraagt 140 km, verdeeld over een ochtend- en een middagdeel. ‘sMorgens een ‘bol-pijl’ met en zonder afstanden en een kaartfragment met opdrachten. De lunch is in Vessem. Het middagdeel start je eerst rustig daarna wordt het wat lastiger. Na de finish kan er worden nagepraat met welverdiende borrel, de uitslag en prijsuitreiking. Na inschrijving ontvangen je verdere tekst en uitleg over de diverse kaartleessystemen.

Inschrijven kan via teamtr@trclub.nl. Vermeld naam van berijder en navigator, type auto, kenteken en woonplaats. Heb je nog vragen, stuur ze naar teamtr@trclub.nl.

Inschrijfgeld voor de TR Brabant Rit inclusief koffie/thee bij aankomst, lunchbuffet, routeboeken met uitleg achteraf en een aandenken, bedraagt € 60,-- per equipe. Gaarne overmaken op de TR Club Holland bankrekening: NL17INGB0004090010 tnv TR Club Holland met de vermelding TBR.

Er kunnen maximaal 25 auto’s inschrijven.