Demo

Het laatste nieuws

Meet @ the beach was fantastisch!

2018 07 25 meet beach

Op vrijdag 13 juli stroomde het parkeerterrein van hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee vol met zo’n 40 TR’s. Op de zaterdagochtend kwam daar nog eens eenzelfde aantal auto’s bij en met ongeveer 160 deelnemers kon de Meet @ the Beach in regio Noord-Holland beginnen.

Na de opening vertrok iedereen voor een korte rit achter de Noord-Hollandse duinen. De eindbestemming was een voormalig mobiliteitscomplex, waar nu het aannemersbedrijf Min Infra is gevestigd. Op het terrein was een heerlijke lunch geregeld en werden de ‘Lowland games’ gehouden. In groepjes van zes moesten een aantal leuke spellen worden uitgevoerd.

’s Middags was er een wat langere rit, die de deelnemers over smalle dijken, rustige polderwegen en door enkele leuke dorpjes liet rijden. Na terugkomst in het hotel kon iedereen zich gaan klaarmaken voor het hoogtepunt van het weekend: een barbecue op het strand.

Bij strandpaviljoen Bad Egmond werd begonnen met een borrel, waarna de BBQ werd opgestart. De akoestische band ‘Ongeremde gasten’ maakte er een echt feestje van. Op het strand vond ook de prijsuitreiking plaats van de Lowland games en de mooiste slippers. De avond werd afgesloten met een prachtige zonsondergang.

Zondagochtend vertrokken alle equipes voor de laatste rit, die voor een groot deel over de Westfriese Omringdijk voerde. De lunchplaats was een echte verrassing. Bij het Klein Kremlin kon iedereen zich vergapen aan de vreemde bouwsels, die door kunstenaar Ger Leegwater zijn gemaakt. De TR’s konden ertussen worden geparkeerd, wat hele leuke foto’s opleverde. Na de lunch werd het weekend officieel afgesloten en keerde iedereen weer huiswaarts.

De organisatie bedankt hierbij (nogmaals) alle deelnemers, alle vrijwilligers en alle sponsoren, die dit weekend tot een groot succes hebben gemaakt.

Kijk voor een impressie op de Facebook pagina van de club. Voor meer foto’s klik hier.