Demo

Het laatste nieuws

Kaartleescursus voor beginners op 7 september, meld je nu aan!

2018 12 18 kaartleescursus

Op 7 september wordt vanuit de club een kaartleescursus voor beginners aangeboden.
Voor iedereen die nou wel eens eindelijk met zijn of haar TR met zo'n rit of rally wil gaan meedoen of gewoon om de kennis weer wat bij te spijkeren. Een leuke, leerzame dag waarbij 's ochtends de diverse systemen zoals bol-pijl, ingetekende lijn, grensbenadering, kortste route e.d. worden behandeld. Daarna een leuke oefenrit met aansluitend een gezellige borrel met de uitleg.

De cursus vindt een paar weken plaats voor onze eigen clubrally, de ‘Memorial Maus Gatsonides’, die op 28 september plaatsvindt. Deelnemers aan deze TRCH kaartleescursus zullen namelijk dermate enthousiast worden en de daad bij het woord willen voegen, dat ze meteen mee willen doen met ‘de Maus’. Speciaal voor beginnende deelnemers hebben wij immers de ‘Instapklasse’. Maar natuurlijk kunnen ook de al wat meer ervaren rijders in de ‘Toerklasse’ voor deze cursus inschrijven. Je leert immers altijd wel wat.

De uitzetters van de ‘Memorial Maus Gatsonides’, Kees van Hattum en Ton den Uyl hebben wij bereid gevonden deze cursus te geven.

Het programma is voorlopig als volgt:

Datum en locatie: zaterdag 7 september, Hotel Campanile Amersfoort.
Aanvang: 10.30 uur. Koffie en weer eens in de ‘schoolbank’.
Lunch: 13.00 – 14.00 uur.
Praktijk met de TR: 14.00 – 16.30 uur.
Borrel met uitleg: 16.30 – 17.30 uur.

De kosten zijn nog niet allemaal in beton, maar reken op rond de €35,00 p.p. voor de gehele dag. Alleen je drankje bij de borrel straks zelf afrekenen.

Inschrijven kan nog via . Maximum aantal deelnemers bedraagt 25 equipes. Alle inschrijvingen ontvangen uiteraard nog een bevestiging.