Demo

Het laatste nieuws

TR Brabant Rit op zaterdag 4 mei 2019

2018 03 06 brabant rit

Ook in 2019 organiseren wij vanuit de club de ‘TR Brabant Rit’ en wel op zaterdag 4 mei. Een rit voor zowel de ‘beginnende’ als de al wat meer ‘ervaren’ rally / rittenrijders. Een rit op basis van verschillende kaartleessystemen door het mooie Brabantse land met ook weer verrassende elementen.

Dit jaar starten en finishen we in Bavel, een dorp in de gemeente Breda. We rijden een ochtendtraject, dan een goed lunchbuffet en daarna een middagtraject. Veel cultuur, natuur en het nodige avontuur.  De prijs zullen we weer zo laag mogelijk proberen te houden, reken op € 30,00 p.p. all-in.

Vanuit de Korenmolen in Bavel rijden we een soort lus rond Breda. In dit ochtendtraject doen we het in het begin lekker rustig aan wat moeilijkheid betreft. Je moet immers eerst alles even ‘goed opwarmen’. Via het aloude Mastbos bij Breda, door het Ginneken, richting het Westen en dan via de Grauwe Polder, over de Mark naar Terheijden, via Dorst en Molenschot (voormalig woonplaats van kapitein Haddock, had een TR3) naar de lunch in Bavel. Tijd om even op adem te komen……..
Na de lunch het middagtraject wat ons voert naar het zuid-oosten van Bavel door weer een heel ander landschap. Via weer een lus naar Chaam, Riel, Ulicoten, Galder en via via terug naar Bavel. De lat wordt daarbij weer iets hoger gelegd. Jullie zullen het zien………
Reken op ruim 4 uur sturen en navigeren door een mooie en afwisselende omgeving met uitdagende opdrachten, een lekkere lunch en allemaal gezellige mededeelnemers.
Kortom, we proberen weer een aantrekkelijke rit uit te zetten, niet alleen ‘ter leering’ maar zeker ook ‘ter vermaeck’ voor alle deelnemers. Lol met je partner en je auto, daar gaat het om!
Ter afsluiting een gezellige borrel, de uitslag met prijsuitreiking en een uitleg.

Het minimum aantal deelnemers is 25 equipes. Inschrijven kan direct via een e-mail naar 
Vermeld daarin: naam bestuurder, naam navigator, type auto, lidnummer.
Heb je vragen vooraf? Bel met Jaap Sanders, 06-51112707