Demo

Het laatste nieuws

Kom naar de Classic Wings & Wheels op 31 augustus

2019 03 13 classic wings wheels 1

De TR Club Holland is uitgenodigd voor deelname aan CLASSIC WINGS & WHEELS op de vliegbasis Gilze Rijen op zaterdag 31 augustus 2019.

Het evenement wordt ‘Little Goodwood’ genoemd en vindt eens per twee jaar plaats. Ons is verzekerd dat op de vorige acht edities altijd de zon scheen. Deze dag kunnen we veel oude vliegtuigen bewonderen in de lucht en op de grond. Daarnaast zijn enkele oldtimers clubs aanwezig, waaronder dus de TR Club. Er worden vliegdemonstaties gehouden en oldtimershows (demo’s en races) op het vliegveld. En er zijn kraampjes. In het klein hebben we zo’n evenement meegemaakt op vliegveld Seppe tijdens de Meet & Greet van Zeeland & West Brabant in 2017.

Meer informatie is te vinden in de folder en op de website van de organisatie.

Folder Website

Wij hopen op een grote opkomst. Voor TR-eigenaren geldt een aangepast tarief van € 125,- per equipe. Voor dit tarief krijg je de hele dag toegang, parkeren en een luxe lunch met ijs en non alcoholische drank. De betaling loopt via onze eigen penningmeester.

Ga naar het inschrijfformulier

De Classic Wings & Wheels wordt door de Rotary georganiseerd. De organisatie schrijft:

"Maar u weet, het gaat bij ons in de eerste plaats om het goede doel. Ook in 2019 heeft de organisatie weer een heel mooi doel uitgekozen, nl.

De Prinses Máxima Centrum Foundation
en het Slokdarm- en Maagkanker Fonds

Het Prinses Máxima Centrum is het grootse kinderkankercentrum van Europa.
Het SLMK Fonds geneert fondsen voor onderzoek naar slokdarm- en maagkanker.

De spectaculaire shows en demonstraties van de mooie historische vliegtuigen en klassieke auto’s, de luxe catering en de Brabantse gastvrijheid zijn ook al een reden om u, uw gasten, relaties en personeel ook in 2019 van dit prachtige evenement te laten genieten. Helemaal bijzonder dit jaar is het 50-jarig bestaan van de KLuHV en de start van de viering van 75 jaar bevrijding van Nederland.

Mede namens het Prinses Máxima Centrum en het SLMK Fonds rekenen wij op uw aanwezigheid en uw steun."

2019 03 13 classic wings wheels 4

2019 03 13 classic wings wheels 3

2019 03 13 classic wings wheels 2