Demo

Het laatste nieuws

Update Memorial Maus Gatsonides

2019 08 02 mmg peel

Op zaterdag 28 september wordt weer onze TRCH clubrally verreden. We starten en finishen in Limburg, hotel Asteria in Venray waar jullie ook kunnen overnachten.
Inmiddels zijn de uitzetters Kees van Hattum en Ton den Uyl de afgelopen weken intensief bezig geweest weer de mooiste en uitdagendste routes voor ons letterlijk en figuurlijk ‘in kaart te brengen’.

De routes slingeren door het mooie natuurgebied ‘de Peel’ op de grens tussen Noord-Brabant en Limburg. Weer heel anders dan vorige edities en zeker heel anders dan vorig jaar, waar we aanliepen/reden tegen veel verkeersdrempels en stoplichten. Nu is het meer opletten voor ‘overstekend wild’ en voorkomen dat je het moeras inrijdt. Het wordt een heerlijke rit!

De trajecten voor alle drie de klassen zijn zo goed als klaar.
De Instapklasse heeft een prachtige route met 4 relatief eenvoudige trajecten. Heel goed te doen.
De Toerklasse krijgt natuurlijk ook een heel mooie route, maar wel een stuk uitdagender met 5 trajecten. Ook voor de toerklassers ruim voldoende gelegenheid om van de omgeving te genieten.
De Sportklassers moeten natuurlijk op sommige momenten weer ‘heel stevig aan de tand worden gevoeld’, dat is de uitdaging. Voor de Sportklassers zijn er ook 5 trajecten te ontrafelen.
Voor de Toer- en Sportklassers is het 5e traject een ‘herringbone’ of ‘visgraat’, waarbij de Sportklassers er een regelmatigheid sausje bij krijgen. Dat wordt weer tellen en rekenen…..
Nu gaan we nog het gehele traject controleren en bepalen waar de RC’s (routecontroles) moeten komen.

Via de laptops zijn de kaarten inmiddels ‘ingetekend’. Die zien jullie straks terug in de routeboeken. Het reglement dat via de mail zal worden opgestuurd, is ook zo goed als gereed. En de gezellige rallyborrel en het buffet na afloop zijn al samengesteld en voorgeproefd.

Heb je nog niet ingeschreven? Doe dat vooral nu.

Inschrijven voor de Maus

Team MMG 2019
Kees, Ton, Peter en Jaap

(Bron afbeelding: Janwillemvanaalst - Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=31749161)