Demo

Het laatste nieuws

Terugblik op MMG 2019, met uitslag en foto's

2019 10 05 terugblik mmg

Op zaterdag 28 september ging de 21e editie van onze clubrally de ‘Memorial Maus Gatsonides’ vanuit Venray van start. Dit jaar was de start- en finish locatie Hotel Asteria, een prima locatie waar ‘de Maus’ ook in 2014 zijn rallycentrum had.
Om 09.01 uur werd de eerste Sportklasser losgelaten voor de 135 km van het ochtendtraject. In totaal moesten de Sportklassers 285 km rijden, de Toerklassers 210 km en de Instapklassers 180 km. De gemiddelde snelheid lag daarbij tussen de 30 en 38 km/uur. Het weer was redelijk; bewolkt met wat zon en in de middag een bui. Van alles wat.
Zowel het ochtendtraject als het middagtraject bestonden uit twee route-systemen, voor elke klasse natuurlijk met verschillende moeilijkheidsgraad. Na de ochtendetappe stond een een welverdiende lunch met goed gevulde rallykroket klaar in de ‘Maus zaal’ van Asteria. Vanaf 13.00 uur gingen de eerste equipes weer op weg voor de middagetappe ten zuiden van Venray.

De finish was vanaf 16.00 uur voor de Instap- en Toerklasse en wat later, vanaf 16.45 uur voor de Sportklasse. Er was slechts één uitvaller met technische pech en een paar equipes waren net buiten de tijd, met dan helaas DNF (did not finish) achter hun naam.
Na de finish ontvingen alle deelnemers aan deze Maus een aandenken. Nadat de deelnemers weer (vrijwel) allemaal binnen waren was er de gezellige rally borrel met de uitleg per klasse. Het dinerbuffet werd om 18.00 uur geopend, met om 19.00 uur de prijsuitreiking.

Winnaars van deze 21e editie zijn geworden:
*Instapklasse: Alex de Vries & Carina Spoel in TR3
*Toerklasse: Henk & Floris Dinkelberg in TR250
*Sportklasse: Kor Bakker & Bart den Hartog in TR6

Bekijk de volledige uitslag

Bekijk de foto's

Een uitgebreider verslag van de 21e MMG verschijnt in een komende TRaffic.