Demo

Het laatste nieuws

Verslag Meet & Greet in Cuijk

20140523-meet-greet-01

De Meet&Greet 2014 zit er weer op en wat hebben we een geluk gehad met het weer. De week ervoor is er nog veel regen gevallen en op maandag begon het weer te regenen. Tijdens het weekend in Cuijk was het alleszins redelijk weer. We zijn er dus mooi “tussendoor gerold”.

In vergelijking met 2013 viel de opkomst misschien een beetje tegen, maar dat was dan ook het jubileumjaar. De deelnemers hebben evenwel een mooi weekend gehad. Op vrijdag was er naast het diner de mogelijkheid om gezellig met elkaar te praten. Zaterdag hebben 21 deelnemers een tocht met een oude sleepboot gemaakt terwijl de rest een mooie rit door de omgeving reed en genoten van de collectie oldtimers van Garage Wim Polman.

Na de lunch hebben de meesten de middagrit gereden, alweer door een prachtig landschap. Als intermezzo was er de gelegenheid om de kunsten van plaatwerker Carrozzeria Labro te bewonderen. Daar werd koffie geserveerd door leden van Regio 2. Na het diner bij Van der Valk ging het naadloos over in een genoeglijke avond met muziek van een voortreffelijke band die met twee zangeressen en een verrassend repertoire de toch steeds ouder wordende leden zowaar veelvuldig op de dansvloer kregen. Zondag is er een rally voor beginnende rallyrijders en navigators gereden en is er door de genodigde standhouders een markt neergezet. De bekende Racetruck van Jo “Red Baron” Willems was er met de Race TR4 van Robert Hamilton, De rally TR6 van Kor Bakker en de Rally Saloon 2500PI van Ton Cornelissen waren ook te bewonderen. Ook de lunch werd op de markt verzorgd. Tijdens het hele weekend waren de nieuwe clubwinkel-beheerders in verschillende bezetting aanwezig. Zij hebben een mooie presentatie gemaakt van de clubartikelen. Rond 15.00 uur was het afgelopen en door het mooie weer konden de deelnemers open en zonder jas weer huiswaarts rijden. Al met al een lekker weekend en we kijken nu alweer uit naar de M&G van 2015 die op een nog te bepalen plaats in Zuid Holland zal worden gehouden.