Demo

Het laatste nieuws

Actueel TR en Club nieuws

Update n.a.v. Corona

2020 04 01 Covid19

Naar aanleiding van de huidige gebeurtenissen en genomen maatregelen worden in het hele land evenementen en bijeenkomsten uitgesteld of gecanceld. Hieronder een overzicht van de status van onze eigen evenementen en activiteiten, en van andere evenementen die op de kalender van de TR Club staan.

 • De TR Brabant Rit op 9 mei gaat helaas niet door.
 • Het Nationaal Oldtimer Festival in Zandvoort, dat stond gepland voor 23 mei, is in afwachting van een mogelijk vervangende datum.
 • De British Auto Jumble in Waalwijk op 21 juni gaat dit jaar niet door.
 • Het bestuur heeft besloten dat onze Meet & Greet, die op 3, 4 en 5 juli zou plaatsvinden in Friesland, niet doorgaat en verplaatst wordt naar volgend jaar.
 • Over de DNTD op 12 juli hebben we nog geen informatie binnen.
 • Vanuit het Engelse TR Register is bericht ontvangen dat de Euromeet in Engeland een jaar wordt opgeschoven naar september 2021. De daaropvolgende Euromeets in andere landen schuiven hierdoor ook een jaar op.
 • Over het International Triumph weekend in Stratford-upon-Avon op 14-16 augustus verwachten we half mei uitsluitsel te krijgen of deze reis wel of niet doorgaat.
 • De British CARS & Lifestyle in Rosmalen is verplaatst naar 3 en 4 oktober 2020.
 • Onze eigen evenementen de TR6 type dag begin september en de Maus Gatsonides rally eind september gaan vooralsnog door, maar het bestuur houdt de ontwikkelingen uiteraard nauwlettend in de gaten.
 • Ook veel regio activiteiten zullen niet kunnen doorgaan. Voor vragen daarover kun je terecht bij de eigen regiocoördinator(en).
 • De bijeenkomst met bestuur, commissies en regiocoördinatoren op 14 april gaat niet door. In het najaar is de volgende gepland. Ook de bijeenkomst met bestuur en commissies op 16 juni wordt gecanceld. De maandelijkse bestuursvergaderingen worden gehouden via Skype, die gaan dus gewoon door.
Nu fysieke ontmoetingen met andere leden zijn beperkt willen we graag nog eens wijzen op onze digitale mogelijkheden om toch contact te hebben met mede TR-eigenaren:
 • Stel je vraag eens op het Forum op de website of kijk of je andere leden kunt helpen met hun vraag.
 • Word lid van de openbare groep ‘TR club Holland open Facebook forum’ op Facebook, waarop alles kan worden gedeeld wat direct of indirect te maken heeft met Triumph TR.
 • Zoek in de Ledenlijst op de website het telefoonnummer of het e-mailadres op van een lid bij je in de buurt (of juist wat verder weg) en informeer eens hoe het gaat. 

TRaffic nummer 217 is verschenen

2020 03 30 traffic 217

In dit nummer van maart 2020 - onder hernieuwde redactie van Jan Wittebol - vind je onder andere een kleurrijk verslag over het Circuit des Remparts in Angoulême in Frankrijk, een bijzonder stratencircuit over de oude stadswallen van de stad. In TR Andere Tijden een mooi verhaal over PKV 374, die onlangs werd geveild voor een opmerkelijk bedrag. Verder wordt teruggeblikt op een aantal (regio)activiteiten in het najaar van 2019. En ook de techniek komt aan bod, zoals elektronische stuurbekrachtiging, autolakken en een trekhaak onder een TR6.
En dit is nog maar een selectie uit het dikke nummer, dus veel leesplezier!

TRCH NIET OP BRITISH CARS & LIFESTYLE

2020 03 11 bcl corona
Vanmorgen (11 maart) heeft het bestuur besloten NIET deel te nemen aan de beurs.

Het RIVM en de Provincie Noord-Brabant verbieden evenementen met meer dan 1000 bezoekers. De organisatie van de beurs wil de beurs door laten gaan en het aantal personen dat binnen is, beperken tot 1000. Wij zien dat als een grote opgave en twijfelen aan de realiseerbaarheid. Dit en het feit dat onze doelgroep in de risicoleeftijd zit, vormen de grondslag voor ons besluit.

Inmiddels hebben ook aantal andere clubs zich teruggetrokken. Onze inschatting is dat de beurs matig tot slecht bezocht gaat worden en dat de inspanning van opbouw, beursbemensing en afbreken onevenredig is met de bezoekersaantallen.

Algemene ledenvergadering 2020

2020 02 09 alv 1

Op zondag 9 februari werd onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Ondanks storm Ciara was een behoorlijk aantal leden naar Brasserie Laag Kanje in Maarn gekomen.

De agenda bevatte de 'standaard' onderwerpen, zoals het jaarverslag, de jaarrekening, de planning en de begroting. Deze punten konden vlot worden behandeld. Na het formele gedeelte werden nog speldjes uitgereikt aan jubilarissen, die 25 of 35 jaar lid zijn. En ten slotte werd Gertjan van de Klashorst verrast met de oorkonde en wisselbeker van de Member of the Year.

In een volgende TRaffic verschijnt een uitgebreid verslag met foto's.

2020 02 09 alv 2

Evenementen 2020

2020 02 06 evenementen 2020

Alle landelijke en regionale evenementen van de TRCH in 2020 zijn verzameld in een overzicht. In deze lijst staan ook de evenementen, die we niet zelf organiseren, maar waar de club wel aan deelneemt. Het overzicht is te vinden via 'Events' in het menu bovenin of rechtstreeks via onderstaande knop. 

 Evenementen 2020

 

TR Brabant Rit op zaterdag 9 mei 2020

2018 03 06 brabant rit

Zoals afgesproken gaan we ook dit jaar weer de ‘TR Brabant Rit’ organiseren voor clubleden en liefhebbers van Triumph. Een rit gericht op het lekker rijden met elkaar in je klassieker door een mooie, leuke omgeving in Brabant. De eerste TRBR was in 2002, met de finish in het dorpje Bavel, even ten oosten van Breda.
Dit jaar starten, lunchen en finishen we na 18 jaar weer in Bavel, bij de Korenmolen die er ondertussen nog steeds staat. Bavel is net iets ouder dan onze TR’s, zo rond 1300 ontstaan. Een mooi, Brabants dorpje.

Lees meer

TRaffic nummer 216 is verschenen

2019 12 17 traffic 216

In dit nummer van december 2019 – de laatste onder redactie van Jan van den Engel – wordt onder andere teruggekeken op de Memorial Maus Gatsonides en de zeer succesvolle British Carparts Day.
Jan Wittebol en Gertjan van de Klashorst doen verslag van hun bezoek aan de vrienden van de Dikke DAF en de Rode Baron. Verder een verslag van de Euromeet 2019 en nieuws over de Euromeet 2020, waarvan de inschrijving is geopend. En vanuit de regio’s wordt teruggekeken op de laatste evenementen van dit jaar.
En dit is nog maar een selectie uit het dikke nummer, dus veel leesplezier!