Demo

Het laatste nieuws

Actueel TR en Club nieuws

TR Brabant Rit gaat helaas niet door

2018 03 06 brabant rit

Helaas, helaas, helaas.

Vanwege onvoldoende animo binnen de clubleden hebben we de ‘TR Brabant Rit 2019’ moeten afblazen.
Deze rit voor beginnende rally equipes is met veel enthousiasme gestart in 2002 met ruim 35 equipes, vorig jaar al met moeite 20 equipes en nu helaas dus nog minder inschrijvingen.
De grens van aantal deelnemende equipes is gesteld op 25, peildatum eind maart en dat is dus niet gehaald.

Zo’n ‘rit’ kost veel tijd en ook geld om deze uit te zetten, op te tekenen en verder uit te werken. Dat doen wij heel graag voor onze clubleden, maar wel bij voldoende animo. Niet voor ‘de kat z’n spreekwoordelijke TR achterkant’.

Helaas dus, vooral ook heel jammer voor de clubleden die zich wel hadden opgegeven om weer deel te nemen aan de TR Brabant Rit.
De TR Brabant Rit op 4 mei 2019 gaat dus niet door.

Team TR
Jaap Sanders

Kom naar de Classic Wings & Wheels op 31 augustus

2019 03 13 classic wings wheels 1

De TR Club Holland is uitgenodigd voor deelname aan CLASSIC WINGS & WHEELS op de vliegbasis Gilze Rijen op zaterdag 31 augustus 2019.

Het evenement wordt ‘Little Goodwood’ genoemd en vindt eens per twee jaar plaats. Ons is verzekerd dat op de vorige acht edities altijd de zon scheen. Deze dag kunnen we veel oude vliegtuigen bewonderen in de lucht en op de grond. Daarnaast zijn enkele oldtimers clubs aanwezig, waaronder dus de TR Club. Er worden vliegdemonstaties gehouden en oldtimershows (demo’s en races) op het vliegveld. En er zijn kraampjes. In het klein hebben we zo’n evenement meegemaakt op vliegveld Seppe tijdens de Meet & Greet van Zeeland & West Brabant in 2017.

Lees meer

Terugblik op British CARS & Lifestyle

2019 03 13 british cars lifestyle

Afgelopen weekend was de jaarlijkse Britse beurs in het Brabantse Autotron in Rosmalen.
Wel steeds meer ‘lifestyle’ en steeds minder Britse klassiekers. Deze beurs was eens ook groot met onderdelen. Dat is ook minder geworden, maar dat zullen de Engelse merkenclubs ongetwijfeld zelf verder gaan oppakken op de onderdelenbeurs in Gorinchem, de British Carparts Day die wij als club mede organiseren.
De TR Club Holland was er in ieder geval weer bij. We hadden op de bovenverdieping, evenals vorig jaar, een heel ruime stand met een aantal prachtige TR’s van regioleden. Helaas maar drie, er hadden er weer minstens 6 kunnen staan. Beursbezoekers die langs onze stand liepen bladerden geïnteresseerd in de vele nummers TRaffic die her en der lagen om mee te nemen. Daarnaast ook het nodige promotiemateriaal voor de TR Brabant Rit en de Meet & Greet, allemaal in Brabant. Ook Peter Plasmans was weer met zijn complete TR winkel present. Er hebben zich zelfs weer nieuwe leden aangemeld!
Een wat uitgebreider verslag met foto’s in de volgende TRaffic.

Prominent (oud)lid overleden

2019 03 13 rob burgerhout

Het bestuur heeft het trieste bericht gekregen dat Rob Burgerhout op 6 maart 2019 is overleden.
Rob is in 1977 - en na een korte onderbreking opnieuw in 1992 - lid geworden van de TR Club en heeft zich vanaf die tijd ingezet om de doelstellingen van de club te verwezenlijken. Rob was een flamboyante persoonlijkheid en heeft menig evenement georganiseerd en een gezicht gegeven. In 2014 organiseerde Rob als laatste 'project' de onvergetelijke Euromeet op de SS Rotterdam.
Op de foto ontvangt Rob het speldje dat hoort bij het 25-jarig lidmaatschap. Het bestuur wenst zijn familie veel sterke met het verwerken van het verlies.

Kaartleescursus voor beginners op 7 september, meld je nu aan!

2018 12 18 kaartleescursus

Op 7 september wordt vanuit de club een kaartleescursus voor beginners aangeboden.
Voor iedereen die nou wel eens eindelijk met zijn of haar TR met zo'n rit of rally wil gaan meedoen of gewoon om de kennis weer wat bij te spijkeren. Een leuke, leerzame dag waarbij 's ochtends de diverse systemen zoals bol-pijl, ingetekende lijn, grensbenadering, kortste route e.d. worden behandeld. Daarna een leuke oefenrit met aansluitend een gezellige borrel met de uitleg.

De cursus vindt een paar weken plaats voor onze eigen clubrally, de ‘Memorial Maus Gatsonides’, die op 28 september plaatsvindt. Deelnemers aan deze TRCH kaartleescursus zullen namelijk dermate enthousiast worden en de daad bij het woord willen voegen, dat ze meteen mee willen doen met ‘de Maus’. Speciaal voor beginnende deelnemers hebben wij immers de ‘Instapklasse’. Maar natuurlijk kunnen ook de al wat meer ervaren rijders in de ‘Toerklasse’ voor deze cursus inschrijven. Je leert immers altijd wel wat.

Lees meer

TR Brabant Rit op zaterdag 4 mei 2019

2018 03 06 brabant rit

Ook in 2019 organiseren wij vanuit de club de ‘TR Brabant Rit’ en wel op zaterdag 4 mei. Een rit voor zowel de ‘beginnende’ als de al wat meer ‘ervaren’ rally / rittenrijders. Een rit op basis van verschillende kaartleessystemen door het mooie Brabantse land met ook weer verrassende elementen.

Dit jaar starten en finishen we in Bavel, een dorp in de gemeente Breda. We rijden een ochtendtraject, dan een goed lunchbuffet en daarna een middagtraject. Veel cultuur, natuur en het nodige avontuur.  De prijs zullen we weer zo laag mogelijk proberen te houden, reken op € 30,00 p.p. all-in.

Lees meer

Gezocht: sponsorcoördinator

2019 03 07 vacature sponsorcoordinator

Onze club heeft als opdracht “het instandhouden van Triumph TR Sportwagens”. De club doet dit binnen de beperkingen van financiën en menskracht. Om alle ambities te verwezenlijken is meer geld nodig dan dat er via de lidmaatschapsbijdrage binnenkomt. Sponsoring van de verschillende activiteiten wordt steeds belangrijker. Het werven van sponsoren wordt uitgevoerd door de organisatoren van de verschillende evenementen.

Dit werven van sponsoren vindt tot nu toe zonder enige coördinatie plaats. Hierdoor kan het zijn dat bedrijven door verschillende leden van onze club worden benaderd om te sponsoren. Ook is er geen afstemming over wat gesponsord kan worden en welke tegenprestatie door de sponsor mag worden verwacht. Om hier duidelijkheid in te scheppen heeft het bestuur een sponsorbeleid ontwikkeld. Dit wordt binnenkort op de website onder “TRCH Documenten” gepubliceerd.

Om deze sponsoraanpak (het beleid) te coördineren zijn we per direct op zoek naar een:

SPONSORCOÖRDINATOR V/M

Lees meer