Demo

Het laatste nieuws

Actueel TR en Club nieuws

TRaffic nummer 214 is verschenen!

2019 05 12 traffic 213

In dit nummer van juli 2019 vind je onder andere heel veel regionieuws, bijna alle regio’s laten met mooie reis- of ritverslagen van zich horen. Verder is er een inside verslag van twee deelnemers aan de Tulpenrallye en een verslag van de ELE Historic Rally waar met een TR7 een bijzondere prestatie is geleverd. Erg leuk om te lezen is een uitgebreid verhaal over een stukje onbekende geschiedenis van de TR, namelijk de TR in politiedienst. En in de rubriek Techniek worden de basics van het kleppenstellen nog eens uitgelegd.
Dit is nog maar een selectie uit het dikke nummer, dus veel leesplezier!

Update Memorial Maus Gatsonides

2019 08 02 mmg peel

Op zaterdag 28 september wordt weer onze TRCH clubrally verreden. We starten en finishen in Limburg, hotel Asteria in Venray waar jullie ook kunnen overnachten.
Inmiddels zijn de uitzetters Kees van Hattum en Ton den Uyl de afgelopen weken intensief bezig geweest weer de mooiste en uitdagendste routes voor ons letterlijk en figuurlijk ‘in kaart te brengen’.

De routes slingeren door het mooie natuurgebied ‘de Peel’ op de grens tussen Noord-Brabant en Limburg. Weer heel anders dan vorige edities en zeker heel anders dan vorig jaar, waar we aanliepen/reden tegen veel verkeersdrempels en stoplichten. Nu is het meer opletten voor ‘overstekend wild’ en voorkomen dat je het moeras inrijdt. Het wordt een heerlijke rit!

Lees meer

TR Club op het Concours d'Élégance in Soestdijk

2019 07 25 concours

Het Concours d'Élégance heeft dit jaar een aantal belangrijke wijzigingen ondergaan. Het evenement vindt wat later in het jaar plaats, namelijk op zaterdag 24 en zondag 25 augustus. Maar de belangrijkste wijziging is zonder twijfel de keuze voor een nieuwe locatie: de velden van Paleis Het Loo worden verruild voor de parkachtige tuinen van Paleis Soestdijk.

Op het mooie terrein zal ook de TR Club Holland te vinden zijn met een grote tent waarin we circa 10 auto’s aan het publiek kunnen tonen. Meer informatie over dit grootste klassieke autofeest van Nederland is te vinden op de website van het Concours. Op deze website zijn ook tickets online te bestellen. Met de kortingscode TRCHCDE19 krijg je € 2 korting op een dagkaart.

Bestel tickets

Terugblik op DNTD 2019

2019 07 24 dntd

Op 14 juli vond de Dutch National Triumph Day (DNTD) plaats op het vertrouwde terrein van Landgoed Beukenrode in Doorn. De TR Club deed dit jaar weer mee met de organisatie. Hoewel het weer in de ochtend niet meewerkte is het toch een gezellige dag geworden.

Via onderstaande link kunnen een aantal foto’s van deze dag worden bekeken. De foto’s zijn gemaakt door Geert Paul Weeda, clubfotograaf van de Triumph Spitfire Club.

Kijk hier voor de foto's

British Carparts Day 2019

2019 07 17 bcd

Kom naar Gorinchem op zondag 27 oktober van 10:30 tot 16:00 uur. Je bent van harte welkom. De toegang is gratis.

Bekijk de flyer

Dertien clubs van Engelse oldtimers organiseren samen een unieke beurs in de Evenementenhal in Gorinchem. Auto’s, onderdelen, (vintage) kleding en accessoires en nog heel veel meer wordt te koop aangeboden.
Meer dan vijftig stands dragen bij aan een mooie ambiance. Alle clubs zijn vertegenwoordigd met een eigen stand. Ook de KNAC en de FEHAC zijn aanwezig. Live-muziek en een leuk terras met goede catering zorgen voor een gezellige sfeer. In de bioscoop worden spectaculaire films van klassieke auto’s gedraaid.

Naast commerciële deelnemers is het ook voor clubleden mogelijk om gebruikte onderdelen of auto's te verkopen. Met onderstaand formulier kun je een tafel of expositieplaats reserveren.

Inschrijfformulier leden

Terugblik op Meet & Greet 2019

2019 07 11 meet greet

De Meet & Greet in regio Noord Brabant zit er weer op. Het waren fantastische dagen. Met 88 mooie auto's, een prima hotel, mooie routes, leuke activiteiten en uitstekend weer.

Een uitgebreid verslag volgt uiteraard in de TRaffic, maar de foto's zijn nu al te bezichtigen.

Kijk hier voor de foto's

Kaartleescursus voor beginners op 7 september (update)

2018 12 18 kaartleescursus

Op 7 september wordt vanuit de club een kaartleescursus voor beginners aangeboden.
Voor iedereen die nou wel eens eindelijk met zijn of haar TR met zo'n rit of rally wil gaan meedoen of gewoon om de kennis weer wat bij te spijkeren. Een leuke, leerzame dag waarbij 's ochtends de diverse systemen zoals bol-pijl, ingetekende lijn, grensbenadering, kortste route e.d. worden behandeld. Daarna een leuke oefenrit met aansluitend een gezellige borrel met de uitleg.

De cursus vindt een paar weken plaats voor onze eigen clubrally, de ‘Memorial Maus Gatsonides’, die op 28 september plaatsvindt. Deelnemers aan deze TRCH kaartleescursus zullen namelijk dermate enthousiast worden en de daad bij het woord willen voegen, dat ze meteen mee willen doen met ‘de Maus’. Speciaal voor beginnende deelnemers hebben wij immers de ‘Instapklasse’. Maar natuurlijk kunnen ook de al wat meer ervaren rijders in de ‘Toerklasse’ voor deze cursus inschrijven. Je leert immers altijd wel wat.

Lees meer