Demo

Regio 4 - Midden Nederland

Welkom op pagina van Midden Nederland

Regio Manager: Ton Wissing, tel: 033-4753106, email:  ton.wissing@zonnet.nl
Regio Manager: Jan van Asperen, tel: 0346-352552, mobiel 06-53931642, email:  jpvanasperen@hotmail.com
Regio Site: Facebook Regio Midden Nederland
Maandelijke meeting locatie: Brasserie Laag Kanje, Laan van Laag Kanje 1, 3951KD, Maarn
Aanrijden via N224 (Quatre Bras -Woudenberg), afslag De Heygraeff.
Bij gesloten slagboom bellen naar 0343-445892 en de boom wordt geopend.
Tijdstip: Iedere tweede woensdag van de maand vanaf 20:00 uur


Deze Regio is met ruim 400 leden één van de grotere Regio’s. Je treft er dan ook een gevarieerd ledenbestand aan met zeer verschillende achtergronden en uit alle lagen van de bevolking. Ook de jongere leeftijdsgroep is er redelijk vertegenwoordigd waarbij opvalt, dat juist in die groep behoorlijk wat restauratie-activiteit te bespeuren valt. Daarmee sluiten zij aan bij een oude clubtraditie. Gelukkig kunnen zij putten uit de binnen de Regio ruimschoots aanwezige technische kennis en praktische ervaring. Spil hierin is de Regiomanager Ton Wissing. Hij blinkt daarin uit. 

De maandelijkse clubavond vormt hiervoor vaak een platform en aanknopingspunt. Het gaat op die clubavonden (de tweede woensdagavond in de maand) natuurlijk niet alleen over techniek. Vaak wordt er gewoon als ‘ouwe jongens’ – en zo nu en dan een meisje- onder elkaar een boom opgezet over van alles en nog wat en van tijd tot tijd worden er plannen gesmeed voor activiteiten, zoals gezamenlijke ritten naar evenementen van de TRCH, Club Triumph Holland en andere clubs.
Een vast punt elk jaar vormt de Triumph Connect Tour. Deze wordt door de Regio samen met de Regio Midden van de CTH georganiseerd. De gesmeerde organisatie en vooral ook het zeer gevarieerde landschap waarin de Tour wordt verreden zorgt voor jaarlijks toenemende deelnemersaantallen, De organisatie is in staat gebleken steeds weer een verrassend parcours uit te zetten.