Demo

Regio 6 - Noord Brabant

Welkom op pagina van Noord Brabant

Regiocoördinator: Hans van Mensvoort, tel: 06-53758766, email:
Regio site: Facebook Regio Noord-Brabant
Maandelijke meeting locatie: Cafe De Zwaan, Markt te Son  
Tijdstip: Iedere laatste dinsdag van maand, vanaf 20:30 uur

Graag stellen wij je bij deze voor aan Regio 6 van de TRCH: Noord-Brabant!

Waar bevindt Regio 6 zich precies?

De regiogebieden zijn ooit gemaakt door een cirkel te trekken rond de locatie waar de maandelijks regioavond wordt gehouden, alle postcodes in dat gebied vallen onder de betreffende regio. Helaas is het niet te voorkomen dat er leden zijn die geografisch binnen 2 regio’s vallen of erg ver van de ontmoetingslocatie wonen. Natuurlijk is uiteindelijk iedereen vrij om te kiezen welke regio hij of zij wil bezoeken. Er is om praktische redenen meermalen geschoven met de regioindeling. Zo vallen de omgevingen Budel en Noord-Limburg tegenwoordig onder onze regio. Het meest westelijke deel van de provincie Noord Brabant valt niet onder onze regio. Ruwweg vallen postcodes die beginnen met 50 t/m 59 en een deel van 60 binnen regio 6.

Ook regio 6 is een zeer actieve regio.

Het middelpunt van de cirkel van onze regio ligt in de buurt van Son en Breugel en daarom is al sinds jaar en dag café/restaurant De Zwaan ons thuishonk.

Hier wordt elke laatste dinsdag van de maand onze clubavond gehouden. Vanaf 20.30 uur zijn alle leden welkom om bij te praten over hun TR en allerlei aanverwante zaken. Soms lukt het om iemand een lezing te laten houden over specifieke technische onderdelen, eenmaal hebben we zelfs een kaartleescursus gehouden. Meestal is het gewoon gezellig praten en ideeën opdoen die betrekking hebben op rijden met onze oldtimers, zowel technische weetjes over restauratie en reparatie als over routes en rijden. Een ideale gelegenheid dus om in contact te komen met andere TR-bezitters en te leren van hun ervaringen.

Naast deze maandelijkse bijeenkomsten organiseert regio 6 jaarlijks ook een aantal evenementen. Vaste evenementen zijn: Nieuwjaarsreceptie in januari en najaarsweekend in september.
We rijden in zo’n weekend (van vrijdag tot en met zondag met 2 overnachtingen) naar een mooi stukje Nederland, België of Duitsland via mooie routes, met vaak ook wat culturele bezienswaardigheden en natuurlijk vergezeld door onze partners die deze uitstapjes altijd zeer waarderen! We zorgen voor een budgetvriendelijk verblijf in een leuk hotel en letten natuurlijk erop dat we ook culinair zeker aan onze trekken komen! Dat begint al op vrijdag met een gezamenlijke picknick onderweg. Je bent zelf verantwoordelijk voor de ingrediënten, de sfeer is altijd al prima! Na mooie routes op zaterdag met vaak onverwachte bezienswaardigheden rijden we op zondag dan weer richting Noord-Brabant en gaan we na een late lunch ieder ons weegs. Gezien de vele positieve reacties achteraf en de vaste kern van inmiddels vrienden van regio 6, scoren we op dit weekend altijd punten! Nieuwkomers zijn altijd welkom en we hebben de ervaring dat ze zich altijd snel thuis voelen in onze groep.

Natuurlijk heeft regio 6 ook wat te bieden aan de leden die geen weekend weg kunnen of willen. Jaarlijks proberen we een aantal ritten te rijden. Deze worden tijdig bekendgemaakt via de website. Er zijn binnen de regio een aantal leden die het leuk vinden zo’n rit uit te zetten en te organiseren. Daarnaast publiceren we op onze website frequent de oldtimerritten en andere evenementen die in de regio door andere clubs worden georganiseerd en toegankelijk zijn.

Al bij al een actieve regio waar voor “elck” wat wils te vinden is en waar eenieder welkom is!