Demo

Regio 8 - Noord-Oost Nederland

Welkom op de pagina van regio Noord-Oost Nederland

Regiocoördinator: Hein Leemhuis, tel: 0591-549681 / 06-10345428, email:
Regiocoördinator: Hans Oostmeijer, tel: 06-31790940, email:
Regio site: Facebook Regio Noord-Oost Nederland
Maandelijke meeting locatie: I.v.m. de lage opkomst wordt er voorlopig geen clubavond gehouden.
Tijdstip: N.v.t.

Onze regio omvat de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Een grote regio waar veel TR’s rond rijden. Totaal zijn er ca. 130 leden binnen onze regio. Een paar keer per jaar ontmoeten wij elkaar, op een aantal ondertussen bekende, regio evenementen.

Zo beginnen wij ieder jaar met een 'Nieuwjaarsborrel’ in ons vaste honk te Engelbert. Gezellig het afgelopen jaar door kletsen en het nieuwe jaar uitstippelen voor onze TR’s onder het genot van koffie een borrel en snert. Rond Moederdag hebben wij onze bekende Moederdagrit die ieder jaar afwisselend in een van onze mooie provincies wordt uitgezet (door onze eigen leden). Na de bouwvakvakantie hebben wij onze jaarlijkse BBQ-rit. Vaak een rit van rond de 100km die bij een van onze leden thuis zijn afsluiting vindt in de vorm van een gezellige barbecue.

Wij vinden binnen onze regio sfeer en gezelligheid belangrijk, dit staat bij ons vooraan, en uiteraard proberen we elkaar met de TR zoveel mogelijk te helpen. Voel je welkom, wij zien je graag een keer op een van onze evenementen.