Demo

De TRCH is lid van de Fehac

logo-fehac-250x330

De FEHAC is de overkoepelende belangenorganisatie voor het in stand houden van het Nederlandse mobiele historische erfgoed. In onze contacten met de verschillende overheden blijkt steeds weer dat de macht van het getal groot is. Een verbonden wereld van liefhebbers van historische voertuigen is van wezenlijk belang voor het in stand houden van onze hobby!

De steeds strenger wordende overheidsmaatregelen met betrekking tot het gemotoriseerd verkeer in het algemeen hebben soms juist voor de historische voertuighobby verstrekkende gevolgen. Voorbeelden van dergelijke overheidsmaatregelen zijn houderschapsbelasting, kenteken-eisen, technische eisen bij de APK van voertuigen. invoerrechten en milieu-eisen en mogelijk in de toekomst rekening rijden, in welke vorm dan ook. De FEHAC is gesprekspartner van diverse overheidsinstellingen. Reden voor onze Club om onze belangen via het lidmaatschap van de FEHAC te laten behartigen.

Bezoek de FEHAC

De FEHAC is lid van de FIVA, de internationale koepel op het gebied van de historische voertuig­wereld. De FIVA omvat de nationale federaties van bijna 50 landen en vertegenwoordigt circa 750.000 mensen. 

logo fiva